MACREVIVER

Veel meer mensen kom in aanraking met de MacReviver, een mac cleaner ontwikkeld door ReviverSoft.

macreviverWanneer je onder de moterkap kijkt van de MacReviver zie je meteen dat het programma probeert te concurreren met de Mackeeper. Net zoals de Mackeeper heeft het programma o.a. een anti-diefstal module toegevoegd voor het localiseren van een gestolen mac. Een groot verschil is dat Reviversoft niet dezelfde technologische samenwerking heeft met Google om dit inderdaad accuraat te kunnen doen. Ik heb deze module niet kunnen testen bij de MacReviver, maar bij de Mackeeper werkt deze prima doordat de maker van de Mackeeper, Kromtech, een samenwerking heeft met Google om deze dienst te verfijnen.

Toch, het grootste verschil en een groot mankement van deze mac cleaner om te kunnen concurreren met de Mackeeper, is dat er geen internet security module in zit. De Macreviver biedt geen bescherming tegen online bedreigingen en malware. Bovendien mist deze mac software ook nog eens goede technische ondersteuning.

Als de Macreviver gratis zou zijn, dan prima, dan kun je over deze bezwaren heen komen. Het probleem is alleen dat de Macreviver duur is. Dan kun je beter je geld uitgeven aan één uitstekend product zoals de Mackeeper of gewoon de beurs dicht houden.

Voor meer informatie:

Bron: