DE GLOEDNIEUWE MACKEEPER 3

Mackeeper Recensie 2018

De reden waarom de nieuwe Mackeeper 3 in deze recensie wordt besproken heeft alles te maken met het feit dat ik nergens nog een completer en beter alternatief heb gezien.

mackeeper promotieDe Mackeeper is een prachtige gereedschapskist van allerlei hulpprogramma’s en includeert ook een ingebouwde verbeterde heldesk met Apple gecertificeerde techneuten die je 24/7 kunt lastig vallen! Deze extra ingebouwde dienst wordt ook wel Human Inside of Live Human Assistance genoemd. Wat wil je nog meer als je met problemen zit! Bovendien bevat de Mackeeper een virusscanner ontwikkeld voor mac OS X systemen. Ik heb een screenshot gemaakt van de internet security module binnen de Mackeeper:

mackeeper 3

Inderdaad, het is een complete totaaloplossing voor het onderhouden, optimaliseren en beveiligen van een mac, waarbij altijd kunt terugvallen op mac techneuten. In Amerika is de Mackeeper zeer beroemd en de Mackeeper wordt op vele verschillende Mac beurzen aldaar gepresenteerd, zoals de Internationale CES 2016 conferentie waar de Live Human Assistance module werd gepresenteerd. Natuurlijk, dit programma is niet gratis, maar je kunt deze wel gratis testen. Dit is wat ik mijn lezers dan ook wil aanbevelen. De meeste lezers testen hier deze krachtige mac software met mensen erin ( ;

Wil je de Mackeeper eens testen?

Klik hier om de MacKeeper eens te testen!

download mackeeper

mackeeper recensie

Persoonlijk, maak ik met veel plezier gebruik van dit programma. Ik heb een aantal screenshots voor julie toegevoegd. Het ziet er allemaal gelikt uit, is supereenvoudig in gebruik en het werkt lekker. Inderdaad, ik ben het eens met het artikel van Jan Mertens over dit programma. Kromtech heeft inderdaad deze software prachtig verder ontwikkeld. Dat krijg je wanneer een Duits bedrijf de zaak overneemt. Voorheen was het Zeobit die de eigenaar was van deze software. Wat bleek, is dat Zeobit nogal aggressief de software aan de man bracht en daardoor een dubieuze reputatie verwierf. Kromtech heeft daadwerkelijk het product verder gebracht en is afgestapt van agressieve marketing praktijken. Het hoofdkantoor van Kromtech ligt in Keulen en een van de eerste zaken die Kromtech heeft aangepakt was de verbetering van de internet security module. Kromtech sloot een strategische samenwerkingsovereenkomst met Avira voor het verbeteren van de internet security module van de Mackeeper. Daarnaast heeft Kromtech er een verbeterde backup programma aan toegevoegd. Hier is een screenshot:

mackeeper backup software

Het is ook heel eenvoudig om andere programma’s, verborgen plugins en widgets te verwijderen van je mac met behulp van deze tool. Dit is belangrijk aangezien ze onnodig je internet snelheid negatief kunnen beïnvloeden. Bovendien, de kwetsbaarheden in deze programma’s kunnen ook veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Gelukkig, Mackeeper helpt je ook met het bijhouden van alle updates voor al je software!

mackeeper 2015 review

Natuurlijk, ik ben niet de enige die de Mackeeper heeft bekeken en in gebruik heeft genomen. Hier zijn andere recensies over de Mackeeper:

Mackeeper 3 recensie
Wat is de meerwaarde van Mackeeper 3?
Date Published: 04/15/2015
Mackeeper mac utility software
5 / 5 stars

1 thought on “DE GLOEDNIEUWE MACKEEPER 3

  1. Pingback: CleanMyMac een domme naam voor een goed programma?

Comments are closed.