IOBIT

Iobit bedrijfsprofiel: 

Iobit is een software bedrijf in China die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de MacBooster.

iobitIobit is sinds 2004 actief en heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Dit software bedrijf is vergelijkbaar met Kromtech. Beide software bedrijven ontwikkelen zeer uitgebreide utility suites waarin security software zit verwerkt. Het zijn echte alles-in-één totaaloplossingen voor het onderhouden, optimaliseren en beveiligen van een computer. Iobit is vooral bekend geworden met de Advanced SystemCare Ultimate software voor Windows computers. De Macbooster is een recente toevoeging om te kunnen concureren met de MacKeeper van Kromtech. Iobit heeft een goede mac virusscanner in de MacBooster gebouwd om daadwerkelijk een vuist te kunnen maken. Ze heeft met de Macbooster geen ordinaire mac cleaner ontwikkelt voor het opschonen van een trage mac, maar ook een echte mac internet security oplossing.

iobit reviewKromtech is bekend geworden met de ontwikkeling van de Mackeeper en heeft recent de PCKeeper gelanceerd om te kunnen concurreren met de Advanced SystemCare Ultimate software van Iobit. In die zin als het gaat om Mac security en utility software heeft Iobit minder lang ervaring dan Kromtech. Toch, als het gaat om Windows systemen dan heeft Iobit veel meer ervaring. De Advanced Systemcare wordt in meer dan 220 landen gebruikt door zo’n 220 miljoen gebruikers. In die zin is Iobit een grootmacht en probeert dit bedrijf met de MacBooster een groter marktaandeel van de Mackeeper in te pikken.

Om dit mogelijk te maken heeft Iobit ook de iFreeUp gelanceerd voor iPhone en iPads. Dit is een handige mac cleaner app die je installeert op je iPhone of IPad om deze te optimaliseren. Daarnaast helpt deze app jouw privacy te beschermen door privacy gevoelige bestanden te verwijderen.

Voor meer informatie:

Bron: Iobit

1 thought on “IOBIT

  1. Pingback: Macbooster 2 Review - Macbooster versus de ultieme mac krachtpatser!

Comments are closed.