BITDEFENDER ANTIVIRUS MAC

bitdefender antivirus macBitdefender is de ontwikkelaar van uitmuntende virusscanners en security software. De Bitdefender Antivirus voor Mac is gebaseerd op technologie die al elf jaar achter elkaar is bekroond als PRODUCT VAN HET JAAR en gebruikt zelflerende methoden om online dreigingen te blokkeren zonder je mac te vertragen. Deze unieke, gebruiksvriendelijke oplossing neemt automatisch de beste beslissingen voor de beveiliging van je gegevens, je online betalingen en je privacy.

De Bitdefender Antivirus Mac 2016 software blokkeert en verwijdert hinderlijke adware. Deze virusscanner voor mac oplossing heeft geen negatieve gevolgen voor de snelheid en voorziet in een Non-stop beveiliging op basis van de Bitdefender Autopilot™ technologie. Bitdefender beveiligt de online winkeltransacties en beschermt tegen Mac- en pc- malware.

bitdefender voor macDeze software is een investering waard. Wil je meer voor je geld hebben zou je eens kunnen kijken naar de MacBooster of de Mackeeper aangezien deze naast een goede virusscanner voor mac ook andere hulpprogramma’s includeren. De Mackeeper includeert ook een ingebouwde helpdesk die je kan bijstaan voor het verwijderen van malware. De Mackeeper is daarom een meer completer alternatief. Het is jammer dat Bitdefender niet meer hulpprogramma’s heeft toegevoegd. Ben je puur op zoek naar een uitstekende antivirus programma voor je mac computer, dan hoef je niet langer te zoeken, dan is de Bitdefender Antivirus Mac 2016 een uitstekende keuze.

Is de Bitdefender Antivirus Mac de beste security software voor jouw mac?
Bitdefender antivirus voor mac software
Date Published: 11/25/2015
antivirus mac
5 / 5 stars

2 thoughts on “BITDEFENDER ANTIVIRUS MAC

  1. Pingback: Hoe kan ik het beste malware verwijderen van mijn mac?

  2. Pingback: MALWARE MAC | MAC OPSCHONEN

Comments are closed.